The 5-Second Trick For КИТАЙСКА ИНВЕСТИЦИИТози ефект и сега можете да наблюдавате при вашите роми, които пият вода със състав почти идентичен на този от зоните на добив на шистов газ. Както виждате, те се славят с плодовитост и дълголетие, които са двете основни последици от приема на тази, бих я нарекъл, “жива вода”.

служещи единствено да крепят с труда си тази порочна практика

И защо трябва да позволявам на която и да е частна медия да ме отразява? На медия която не само, че ме снима без мое позволение, но и най-нагло, безочливо и безцеремонно манипулира, изкривява и опошлява това което правя, това за което се боря, това което мисля.

Другари! Всеки ден вие ставате свидетели на самоубийствата на хора, останали извън обществото, изгубили работата си, бъдещето си, смисъла на живота си, защото не били достатъчно конкурентноспособни, превърнали се в ненужни, излишни за капиталистическата машина за трупане на печалби. Това ли е обществото, в което желаете да живеете?

– Вие сте отчайващо наивна, тъпа и проста, как сте си намерили работа не мога да разбера, но скоро тази грешка ще бъде поправена. Какви били функциите на държавата, ако не социални? Да се смея ли, да плача ли? Държавата трябва да осигури благоприятни условия за растеж и развитие на бизнеса, не на хората. Държавата трябва да осигури необходимата евтина работна ръка за бизнеса, за да може той да е конкурентоспособен. Държавата трябва да предотвратява всякакви протести, нарушаващи благоприятната среда за трупане на печалби от бизнеса. Държавата трябва да се отърси от всякакви социални функции и така да принуди хората сами да отговарят за себе си, сами да се защитават в рамките на закона, написан в консенсус между нас и бизнеса, сами да си търсят правата, отново в рамките на същия този закон. Държавата трябва да гарантира, че всички ресурси, които се намират на територията на страната, ще бъдат частна собственост и ще се използват за трупане на печалба и увеличаване на икономическия растеж, а не за разхищения в социални дейности.

Това не противоречи ли на твърденията във вашия анализ?

Вие се отказвате от протестите, от съпротивата, от революцията?

След това прочувствено слово, прекият репортаж прекъсна. Миро и Люба се съвкупиха образувайки наново Миролюба и сега остава само да чакаме тя да ни дари с обещаният ни Спасител.

Откъде? Откъде идват парите за джипове, любовници, екскурзии, разкош и удоволствия? Те идват от печалбата от вашия труд и от неспазването на законите. А откъде идва вашата мизерия, стрес и несигурност? – от ограбването на вашия труд, потъпкването на правата ви и безнаказаното престъпване на законите от страна на вашите капиталистически господари.

Господа, нашето независимо състояние се дължи изцяло на чуждия труд, а не на нашите собствени способности, които – ние знаем – не са по-големи от тези на другите. Не притежаването на земя и пари отличава нас от тях, а командването над труда. Илюзията на паричната форма, която сме създали, е непроницаема за работническата класа.

Нима не е логично, че ние ще представим нашата гледна точка, много по-добре, по-ясно, по-обосновано, по-обширно, по-свободно, чрез новите възможности които ни предоставят социалните мрежи, отколкото ако гостуваме за петнадесет минути при някаква истерична журналистка или в секундите които ни отделяте в новините си?

И така, аз като един истински родолюбец и държавник не можех да пренебрегна гласът на Шамбала, още повече когато той се съчетава с нуждите на българският народ. Още утре в ранни зори аз ще започна с подготовката по санирането на сградата на Президентството. Обещавам на целия български народ, че ще доведа това въдхновено ми от висши сили дело до успешен край, независимо от усилията, които ще бъдат положени, за да бъда спрян.

Държавата трябва да гарантира, че всеки ще бъде принуден да работи, до гроб и до смърт, при условия, които се диктуват от бизнеса, в интерес на бизнеса и трупането на печалби. Държавата трябва да гарантира, че в страната няма да остане нито една безплатна услуга, че никой, никъде и никога няма да оказва безплатна, безвъзмездна и доброволна помощ, в която и да е сфера, защото това е пагубно за бизнеса, отнема част от пазара му и намалява печалбата му, а оттам и икономическия растеж на страната. Държавата трябва да гарантира, че дори и да сте умен, образован, да притежавате креативно мислене, завидни технически умения и научни познания, няма да можете да задоволявате сам своите потребности, а ще бъдете принуден да купувате всичко, което ви е необходимо, за да се поддържате жив. Държавата трябва да гарантира , че всичко, което се прави, се прави за пари, за печалба, за благото на богатите и техните наследници.

– Това е логично продължение get more info на нашата политика за отърваване на държавата от социалните й функции. Аз имам една цел, и тя е да печелим пари, а не да раздаваме социални помощи. Парите, които ще спестим от БДЖ, ще бъдат насочени към активизиране на информационната политика на правителството в интернет и социалните мрежи, където видимо изоставаме, поради което сме постоянен обект на нападки и откровени атаки от страна на лица, ползващи се с влияние в тези среди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *